Image 02

Dobrodošli na naše stranice! Ovdje možete pronaći sve informacije o našoj ponudi smještaja u mirnom lošinjskom naselju Zagazine.

Lokacija je povoljno smještena iznad uvale Bojčić i lučice Sv. Martin. Plaže su nadohvat ruke, u mirisnoj borovoj šumi, a opremljene su tuševima i ležaljkama. Također, u blizini se nalazi i mirna uvala Valdarke od koje se proteže šetnica do mjesta Veli Lošinj. U blizini se nalazi nekoliko restorana i kafića. Centar grada udaljen je nekoliko minuta automobilom i 15 minuta pješice.

Lokaciju možete pogledati na mapi. Posjetite nas i na Airbnb.com , gdje možete provjeriti dostupne datume i napraviti rezervaciju.

Apartman 1

Prostrani apartman (50m2) sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom i prostranim balkonom s pogledom na more. Apartman je potpuno opremljen; klima, TV, WiFi, sušilo za kosu, mikrovalna pećnica. Osigurano je i parkirno mjesto ispred kuće. Apartman je pogodan za boravak i tijekom zime, osim klime ima i ugrađenu peć na drva.


Apartman 2

Prostrani apartman sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, terasom okruženom zelenilom s indirektim pogledom na more i roštiljem. Apartman je potpuno opremljen; klima, TV, WiFi, sušilo za kosu, perilica za rublje, mikrovalna pećnicu, aparat za kavu. Osigurano je i parkirno mjesto ispred kuće.

Prirodni macerati i balzami

„Lošinjski macerati i balzami“ brend je od ukupno osam različitih vrsta uljnih macerata i devet vrsta balzama od lošinjskog samoniklog bilja: smilja, gospine trave, lavande (lavandina), ružmarina (kamfora), kadulje, origana (mravinca), primorskog vriska i kamenjarske divlje metvice te njihovih kombinacija. Neven sadimo sami u našem vrtu.

Naši proizvodi namijenjeni su njezi usana, lica i tijela. Također, pogodni su i za masažu tijela i intimnu njegu. Naglasak je na djelovanju aktivnih prirodnih sastojaka iz biljaka, tako da ne koristimo industrijske supstance.

Kozmetiku izrađujemo ručno uz pomoć nekoliko drugih prirodnih sastojaka poput bademovog ulja, pčelinjeg voska i vitamina E. Koristimo isključivo staklenu ambalažu s vrlo malim, zasad neizbježnim udjelom plastike od koje su izrađeni poklopci i čepovi.

Za više informacija o proizvodima posjetite facebook stranicu i shop

Informacije za kontakt