Image 02

Dobrodošli na naše stranice! Ovdje možete pronaći sve informacije o našoj ponudi smještaja u mirnom lošinjskom naselju Zagazine.

Lokacija je povoljno smještena iznad uvale Bojčić i lučice Sv. Martin. Plaže su nadohvat ruke, u mirisnoj borovoj šumi, a opremljene su tuševima i ležaljkama. Također, u blizini se nalazi i mirna uvala Valdarke od koje se proteže šetnica do mjesta Veli Lošinj. U blizini se nalazi nekoliko restorana i kafića. Centar grada udaljen je nekoliko minuta automobilom i 15 minuta pješice.

Lokaciju možete pogledati na mapi. Posjetite nas i na Airbnb.com , gdje možete provjeriti dostupne datume i napraviti rezervaciju.

Pregled ponude

Apartman 1

Prostrani apartman (50m2) sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom i prostranim balkonom s pogledom na more. Apartman je potpuno opremljen; klima, TV, WiFi, sušilo za kosu, mikrovalna pećnica. Osigurano je i parkirno mjesto ispred kuće. Apartman je pogodan za boravak i tijekom zime, osim klime ima i ugrađenu peć na drva.


Apartman 2

Prostrani apartman sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, terasom okruženom zelenilom s indirektim pogledom na more i roštiljem. Apartman je potpuno opremljen; klima, TV, WiFi, sušilo za kosu, perilica za rublje, mikrovalna pećnicu, aparat za kavu. Osigurano je i parkirno mjesto ispred kuće.

Informacije za kontakt