Image 02

Dobrodošli na naše stranice! Ovdje možete pronaći sve informacije o našoj ponudi smještaja u mirnom lošinjskom naselju Zagazine.

Lokacija je povoljno smještena iznad uvale Bojčić i lučice Sv. Martin. Plaže su nadohvat ruke, u mirisnoj borovoj šumi, opremljene su tuševima, ležaljkama.Također, u blizini se nalazi i mirna uvala Valdarke koju svakako preporučamo, od koje se proteže šetnica sve do mjesta Veli Lošinj. Najbliži super-market nalazi se na trgu Zagazine, udaljenom svega nekoliko minuta hoda. Udaljenost od centra grada Malog Lošinja je 5 minuta autom i 15 minuta hoda.

Lokaciju možete pogledati na mapi. Posjetite nas i na Airbnb.com , gdje možete provjeriti dostupne datume i napraviti rezervaciju.

Pregled ponude

Apartman 1

Prostrani apartman (50m2) sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom i prostranim balkonom s pogledom na more. Apartman je potpuno opremljen, ima klimu, TV, wireless internet, sušilo zakosu, mikrovalnu pećnicu. Osigurano je i parkirno mjesto ispred kuće. Apartman je pogodan za boravak i tijekom zime, osim klime ima i ugrađenu kalijevu peć na drva.


Apartman 2

Prostrani apartman sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom,kuhinjom i terasom okruženom zelenilom s pogledom na more i roštiljem. Apartman je potpuno opremljen, ima klimu, TV, wireless internet, sušilo za kosu, perilicu za rublje, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu. Osigurano je i parkirno mjesto ispred kuće.

Informacije za kontakt